Tempur

SÄNGAR

TEMPUR Ställbar säng


Tempurs ställbara modeller är motordrivna kvalitetssängar. Sängbenen skruvas direkt på underredet. Den integrerade tjocka madrassen ligger stadigt på plats så att den stannar i alla lägen. Du justerar smidigt och lätt till den positionen som passar dig bäst då sängen har ett motorsystem som gör att huvudända och fotända är höj- och sänkbara. Ovanpå sängbotten ligger en Tempur-bäddmadrass som finns i olika tjocklekar, fastheter och funktion.

TEMPUR Ramsäng


En ramsäng från Tempur är en stilren funktionell säng. Den består av två delar: sängbotten och bäddmadrass. Den starka träramen har en inbyggd skumbotten och förinstallerade metallbeslag för att enkelt kunna montera dit sängbenen. Ovanpå sängbotten ligger en Tempur-bäddmadrass som finns i olika tjocklekar, med olika fastheter och funktion.

TEMPUR Kontinetalsäng


En Tempur kontinentalsäng är en designad lyxig helhetslösning som består av tre delar. Den nedersta delen består av en sängbotten, i mitten finns en tjock TEMPUR-madrass och överst ligger en TEMPUR-bäddmadrass som ger extra stöd och tryckavlastande komfort. Dessa sängar är något högre vilket gör att det är lätt att kliva i och ur. En designklassiker med generös volym.

TEMPUR Sängsystem


Alla sängarna kombinerar fördelarna från en TEMPUR-madrass, sängbotten och bäddmadrass till en helhet - en designad totallösning för din komfort. Med en mängd olika val, kommer du att finna individanpassad komfort, fantastiskt stöd och en designlösning som kommer att ge ditt sovrum en fulländat utseende. Du kan välja mellan flera kollektioner. Sängkollektionerna finns i olika modeller: Ramsängar (Basic/Box), Kontinentalsängar och Ställbara sängar. I sängen är madrassen den mest inflytelserika faktorn som avgör om du har bekvämt stöd på natten. Varje modell finns i tre olika känslor och du kan välja mellan olika stilar och färger för att förfina din sovrumsdekor. Din säng kommer se lika bra ut som den känns.


AB Ludvig Petterssons möbelaffär Virsbovägen 2 737 30 FAGERSTA

Telefon 0223-103 12 Gardinbutiken 0223-10612

E-post info@ludvigpetterssons.se


Copyright © All Rights Reserved